Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
invisiblegirl

Nyári szünet?

LáthatatlanLány · 2 hónapja
Nos, mint tudjátok nyár van. Klassz nem igaz? Egyetlen egy apró bökkenő van: mi sehova sem utazunk és nem csinálunk semmit. Ami eddig történt, hogy megnéztem a Gyűrűk ura trilógiát, a 28 nap és a Tűz óceánja című filmet. 

Ez még nem is volna rossz, hiszen a nyolcadikon túl lenni nem volt egyszerű, sőt stresszesebb volt mint valaha, ezért jó egy kis pihenés, de nem volna rossz a tengerparton ülve szürcsölgetni a jegesteát. Persze mikor apámnak azt mondtam, hogy jó volna csinálni valamit, mert elég volt a semmittevésből, akkor oda lyukadtunk ki, hogy  ha már ennyire unatkozom, segítsek kifesteni a garázst. Remek...

Szóval az utóbbi pár nap azzal telt, hogy lefóliáztunk mindent, majd nekiálltunk 40 fokban festeni. De ezzel még nem volt vége. Mikor készen lettünk még fel kellett szedni a fóliákat és feltakarítani azokat a festék foltokat amik érthetetlen módon a fólia alá csöppentek.

A festés utáni takarítás közben azon járt az eszem, hogy a festés bizony ellent mond a fizika törvényeinek. Mármint csak gurígatni kell a hengert a falon mégis leizzadva és elfáradva leszünk készen. Aztán a festékfoltok a fólia alatt égtelenkednek, nem is beszélve arról, hogy a felmosott padló megszáradása után ugyanúgy néz ki, mint a felmosás előtt...

Mindegy is. Ezt a problémát csak az értheti aki már festett ki szobát, vagy bármilyen helyiséget korábban. De mégis... ami a legrosszabb, hogy azzal telik a nyaram, hogy garázst festek, takarítok és ellátom a bátyámat aki nem képes megmelegíteni az ételt magának. 
Szóval, ha megsajnáltatok drukkoljatok,hogy túl éljem gimiig.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
LáthatatlanLány
Hello...én vagyok az a lány, akit nehéz észre venni, mert túl csöndes ( az adott társasághoz képest ). Ha kiváncsi vagy milyen azzal a szupererővel élni, hogy láthatatlanná tudsz válni, csak kukkants ide!